Torsk, blodådror och drömmar..


Onsdag kväll (tänka -torsdag fredag) lööördag…. En två tre dagar kvar. Kort. Lite. Inte så mycket. Ungefär också vad tankeverksamheten är inuti Chrilles huvud.

Nu ligger vi och kollar oss igenom "Pestens tid", äter tuggummi och dricker citronvatten. Sanna är ledig i några dagar -allt för att kunna vara med och stötta… Puffa kudden och massera lite här å var. Fötterna igår. Rygg, bröst, armar och händer idag… Hur det var? Riktigt skönt eller svettigt och jobbigt -beroendes på vem som svarar..

På lördag, ja då är det dags att äta. Det är väl mer fokus på allt som skall intagas efter - än just själva tävlingen för tillfället haha… nejdå! Vi fick med kameran till träningen i dag. Det är ett jävla plåtande och blixtrande överallt nuförtiden :) Något annat som det är mycket av är spring på dass… Vi dricker som elefanter och pinkar som rastande hundar.. Den ena känner sig som ett sjölejon och den andra har minne som en guldfisk.. Vi är riktigt djuriska här hemma alltså!!! Haha..  Dessutom kommer vi äta som hästar på lördag eftermiddag. Chrille har ju haft sin superhårda deff och Sanna har kört hårt nu hon också.. Ingen ätardag förra lördagen heller - hade lite sympati med stackars Chrille som drömde om räkor, pomfritt, hamburgare, pizza, pajer…. m.m…



På fredag blir det stor-bak här hemma. Sanna har lovat att bocka av Chrilles “vill-ha” lista. Så det blir bullar, silverkaka, paj, kladdkaka.. Cheesecake (fast den e till henne haha) Så må hända att vi faktiskt kommer att FÅ stor bak framåt söndagen..?! :) 
Å Godis ska köpas, ett par kilo typ.. Då får vi inte glömma bonuskortet till PL!!! Christians påse (innehåll) är alltid en färgglad blandning av gelé och mashmallows. Sannas påse är nästan bara brun och väger alltid tungt av choklad. ÅååÅÅÅÅ Om det ändå vore lördag Nuu!! NEJ! Fokus.



Poseringsträna i morgon. Basta, men vila från träningen. På Fredag bli det solarie-tajm och lite mer posering samt ett lätt träningspass. Två dagar kvar med förbränning. Sen.. SEN ska Chrille inte röra sig mer än nödvändigt på en vecka. Kanske ta en promenad till pizzerian lite då och då, med det på sin höjd alltså. För Sanna har allvaret börjat. Vi går verkligen om varandra. Himla lyckat?! Haha!! Men till Luciapokalen får vi kämpa ihop…!! Sen blir de la någon resa till vintern. Åka ifrån Sverige lite. Sola bada och OCH ----- Ja, jusst ÄÄTAAA!!!!

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Vattnas i munnen när jag läser raden : "räkor, pomfritt, hamburgare, pizza, pajer…. m.m… "



Men snart är det lördag kväll :)

2009-06-11 @ 15:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0