Sänglekande soffraggare på shoppingrunda :)

Då var det Måndag igen å arbetet kallar fast man inte känner för det alls efter en helt underbar helg.

Vi har flängt å farit i olika möbelaffärer runt om i krokarna för att se om vi kanske kunde hitta en ny soffa, det vore en bra investering för framtiden så kommande helg blir det väl att kika lite till.. Som det är nu ligger vi och knör tillsammans i en tvåsitts.. Inte allt för bekvämt.. Eller så sitter någon i en fåtölj.. Gosfaktor sådär när man bara kan nudda tår eller hålla handen :)
Vi har i och för sig ställt in en tv i sovrummet så att vi mer ska kunna ligga å gosa framför tv:n… men problemet e bara det att vi mest somnar då!!

Christian lyckades att tappa bort mobilen när vi skulle provligga (=leka med) en hästen säng.. Kom på det efter träningen vid åtta då alla butiker redan var stängda. Så det var ju bara att ringa å spärra den när vi kom hem eftersom vi inte visste i vilken av alla 1000 soffor den slunkit ut i..
**Men tur att man har en helt underbar Älskling (Sanna) som ringde runt till dom ställena vi var på så fort de öppnade på lördagen.. Den var upphittad!! så det blev en liten extra tur på för att hämta den..**
Det roliga är att Sanna knäppte av ett kort på Christian där ögonblicket fångas. Det var menat att bli ett ligga å päsa kort, men så kom det folk så Christian satte sig hastigt upp och faktiskt när man zoomar in, kan man se att telefonen e halvvägs ut ur fickan haha!! 

                                             

Sedan har vi ju självklart hunnit att träna ett par pass med. Tävlingen närmar sig med stormsteg nu även om det känns lite jobbigt stundtals speciellt när helgen kommer och man saknar sina ätardagar med massa god mat å andra sötsaker men man får härda ut dom här sista 3 veckorna… hehe men Sanna är hyfsat bra på att utnyttja sin ät-rätt på lördagarna än så länge!

Christian har kommit in i list- stadiet på dieten. Måste skriva massa listor. Förr storhandlades det på måfå. Man ska ju ändå alltid ha samma saker! Sen fick det bli listor med vad som skulle köpas (fortfarande samma saker) och nu har det gått så långt att listorna tom fått ett litet “antals- tillägg” haha!!

Vi har fått en förfrågan om att skriva lite träningstipps på Bloggen. Visst ska vi göra det!! Träningen är ju något vi brinner för så det känns jättekul om man skulle kunna föra lågan vidare :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0