Utflykt och undanflykt (-motivationsbrist..) !

..och där gick dom förbi med köttbullar och daimtårtor...

Vi har varit ensamma tillsammans och lediga båda två för första gången på trehundra år nu i ett par dagar. Vi har fått en hel del gjort -snabba och effektiva som vi är… -med sånt som vi har lust att göra =)

Eftersom att vi lovade att det skulle handla mest om träning i denna bloggen, får vi väl ta och erkänna att motivationen för det är lite klen just nu.
Christian kämpar på med fyra veckor kvar. Den klassiska känslan av att vilja bli sjuk eller få någon skada ligger och gnager. Det skulle vara så skönt att “slippa” av en särskild anledning för att bara ge upp finns inte på tapeten..
Mycket skulle vara gott att äta.. Pannkakor, ost och marshmallows har legat högt på vill-ha listan.
Sanna står ganska still. Ingvar Larsson som hjälper henne (och Christian) med kostupplägget har avsatt vissa vikt-mål som hon kämpar för att komma ner till. 75 kg ska vågen stå på 1 Juni.. Men de e då fan vad svårt det ska vara!!

Grannarna grillar. Kompisarna festar. Uteserveringarna gästas av glada människor som avnjuter iskall öl i eftermiddagssolen. Torg-trappan (!) är full av glassätande människor. Mjukglass. Kulglass. Pecannöt-kola. Choklad. Jordgubb. Romrussin. Blåbär… Kolasås…Noisett..

I fredags hade vi en sån där “nä vi skiter i det dag”.. Vi hade köpt en väldigt lång film på Hemmakväll och innan det funderade vi på vad man skulle kunna synda med. Vattenmelon? Vi gick in på livsmedelsverkets hemsida och kollade upp kalori innehållet.
http://192.121.81.11/livsmedelsok/?epslanguage=SV
En jättebra sida om man känner att man vill ha lite koll. För ett tag sedan tog vi t.ex. reda på att vi med vårat kostprogram äter dubbelt så mycket kalorier om vi äter fullkornspasta, köttfärs och ärtor än om vi äter ris, kyckling och broccoli trots att vi fått uträknat hur mycket vi ska äta av allt.. Vi kände oss nästan lite lurade?!… Så mycket ris blir det nu mer.. =)Vattenmelon innehåller 35 kcal per 100g. Helt ok ju! (tänkte vi ;) Så vi tog en promenad dit och köpte ett par kilo…
Efter filmen kände vi oss proppmätta, speciellt Sanna som inte kunnat låta bli att lägga upp en megapåse med naturgodis bredvid melonen på rullbandet till kassan.. (hmm undrar varför viktnedgången går trögt?!) hehe

I går packade vi matsäck och drog till IKEA och Chilli. Köpte lite smågrejer och fick lite inspiration till kommande inköp. På eftermiddagen fick vi brått hem då vi skulle hinna med ett axelpass på gymmet innan stängning klockan fem. Gött! Hann precis köra ett tungt pass tillsammans med Henrik som i vanliga fall tränar på ett annat gym, men som inte kan låta bli att haka på när vi frågar J Ja så då skulle man ju visa vad man gick för. Tungt som fasen körde vi. Och det får Christians redan innan ömmande axel känna på så här dagen efter… Nu hoppas vi på att det bara är ett som Reino Strand sa “deff-slitage” och inte en inflammation!

Kommentarer
Postat av: Milla

Sv: Tack, vad gullig du är!! Jag kurerar mig med en massa C-vitamin sâ nu är det lite bättre.

Ja, man ska ta vara pâ livet!

Vad spännande med Paristavlan...men släpkärra? Är den SÂ stor?! :)

Mums med naturgodis och ta det lugnt med skador.

Vi ska ocksâ till IKEA inom kort fôr en massa smarta lösningar. Chilli mâste vara nâgot nytt...?

Puss&Kram

2009-05-19 @ 19:17:40
URL: http://mavieenfrance.blogg.se/
Postat av: Jennie

Hej! Tack för din kommentar i min blogg! Och jag förstår precis vad du menar med "lämplighetskontroll". Jag håller fullständigt med dig! :)

Tänkte kolla också om ni kommer blogga nåt om träningstips? Skulle nog vara uppskattat av sambon här hemma :)

KRAMAR I MASSOR!!!!

2009-05-20 @ 14:43:10
URL: http://shandanie.blogg.se/
Postat av: Milla

Ja, jag kanske är lite svennig av mig, haha. Fast jag har faktiskt inte köpt en enda sovenir själv...IKEA blir det ju oftare än hemma i Sverige dâ vi har ett nära oss. Vi brukar ta det som en liten utflykt och äta lite sill och annat typiskt svenskt. Nu ska jag äta färska jordgubbar! PUSS

2009-05-22 @ 22:02:24
URL: http://mavieenfrance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0