Vårat första inlägg -en slags presentation =)


Efter att ha varit tillsammans i nio månader, förlovade i fem och sambos i två - tar vi nu nästa naturliga steg i ett vanligt normalt och modernt “Svensson-förhållande”…. nämligen att starta en blogg TILLSAMMANS :)

 
Mest kommer vi att skriva om träning. Hur det går, vad vi kör, hur vi kör, hur vi gör… eller heh nä kanske inte hur vi gör… ;) Men också andra vardagliga händelser och festliga tillställningar som dyker upp. Just nu ligger prioriteringen i våra liv på förberedelser inför kommande tävlingar under året. Mycket träning, en hel del förbränning och tiden som blir över efter/innan jobbet går åt till matlagning och annat hushållsarbete. Eller… nja mest och helst ligger vi nog och gosar med dammråttorna omkring oss ;)

Tävlingsplanerna för i år, om allt går som det ska, ser ut följande;
13 Juni - Christian gör scendebut på Alströmertrofén där vinnaren i “overall” erbjuds sponsrad plats i M.A.P Camp, Anders Granheims träningsläger/tävling i Timrå den 10 Juli.
12 September - SM i Athletic Finess. Sanna gör sin första tävling i Classic Bodybuilding där pallplats innebär en plats i Nordiska mästerskapen i oktober.
December - Fitnessfestivalen. Christian kör Classic Bodybuilding, Sanna gör sin tredje BodyFitness - om inte Classic för damer hunnit dit.

Kanske är detta ett sätt att ge våra vänner en inblick i hur det är att leva med träningen som livsstil. Kanske ger det en liten förståelse för att tiden inte alltid räcker till åt dem.. Vi tycker, tro det eller ej, att det är lite trist att man inte ska hinna med allt och alla man vill.. Men den tiden kommer. Vi förutsätter ju att vi och våra vänner ska leva långa och friska liv!!! 

Kommentarer
Postat av: Hanna

..då får man väl passa på att vara först med att kommentera :) ska väl ta mig till Alingsås inom sinom tid och inspektera dina muskler. El iofs nu kan jag ju följa erat liv via bloggen så kanske inte behöver komma alls mer :) fast.. joo.. kram

2009-05-15 @ 14:40:06
Postat av: Jennie

Vad skoj det ska bli att läsa! :)

2009-05-15 @ 15:31:43
URL: http://shandanie.blogg.se/
Postat av: Martin Blad

Christian... börjar blir stor gubben. SKall bli kul och läsa om hur det går i tävlingar etc. cheers

2009-05-15 @ 16:28:19
Postat av: Milla

Hej pâ er muskelknuttar!! Vad roligt att ni har börjat blogga...kommer följa er i "vâtt och tort"...eller ska man kanske säga i "svett och hârt"...Kram pâ er

2009-05-17 @ 03:00:58
URL: http://mavieenfrance.blogg.se/
Postat av: Håkan

Hej på er.

Riktigt bra läsning..:) Jag skulle vilja komma i kontakt med er två då jag har en del frågor angående coahing. Skall nämligen coacha en god vän till mig som skall tävla i classic bb inom kort.



mvh Håkan

2009-11-01 @ 15:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0